0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Nyheter

2019-10-21 - Dalle Ore´s naturliga viner nu i Sverige
Nu lanseras de omtalade naturliga vinerna från familjegården Dalle Ore i norra Italien. Dessa naturviner har varit naturviner sedan 1903 när vingårdens grundades av farfars far Girolamo Dalle Ore. Vi är mycket glada att välkomna Dalle Ore till oss på Excellent Wines.
2019-08-29 - Populära Malvira´
Nya viner från det mycket populära vinhuset Malvira´ lanseras nu i Sverige. Malvira´ tillhör bland de populäraste vinhusen i Sverige och därför lanserar vi nu ännu mer viner från dem, till allas glädje.
Roero Riserva Renesio med årgång 2009
Langhe Rosso San Guglielmo på magnum med årgång 2010
Barolo Boiolo med årgång 2009 
2019-08-06 - Trendiga druvan Picpoul de Pinet
Den trendiga druvan Picpoul de Pinet från Frankrike finns nu i vårt sortiment. Druvan som tar vinälskarna med storm världen över men än så länge är det få producenter som odlar denna druva, så vi är väldigt glada att Domanie Camp Aucels har valt oss för den svenska marknaden.
2019-08-01 - Vi rivstartar augusti med att välkomna 3 nya vinhus till oss
Hösten är på inkommande och då blir även rödvinerna än mer populära hos alla, då passar vi på att lansera hela 3 nya vinhus hos oss.
Massucco från Piemonte med Barolo, Barbaresco, Dolcetto samt deras unika vin; TerrAmore. Vinet där vinmakaren har blandat de kungliga druvorna Nebbiolo från Piemonte och Corvina från Valpolicella.
Bodega Otazu är Spaniens nordligaste vinhus och har fått högst certifieringen; Pago de Otazu. Magiska viner.
Bodegas Tempore som för några år sedan lanserade ett helt nytt koncept på vin; Generación Tempore. Succé är bara förnamnet på dessa viner bland både vinkritiker och vindrickare över hela världen. Har helt enkelt erövrat vinvärlden!!
Vi är mycket stolta över att alla dessa vinhusen har valt just oss som deras exklusiva importör på den svenska marknaden.
2019-07-01 - Sommarens veteöl äntligen i Sverige
Birra Antoniana har äntligen släppt en veteöl i klassisk belgisk stil. Då Birra Antoniana är ett farmbrewery, har de full kontroll på sina ingredienser och hur de ska hantera dem för att få fram den exakta smak och stil på sina öl och det är viktigt på en "färsk" öl som veteöl.
Perfekt för sommarens alla tillfällen.
2019-06-05 - Malvirà Roero Arneis Renesio top 50 av Italienska vita viner
När mat- och vinskribenten Tom Hyland skriver i Forbes on Italiens
topp 50 vita viner 2019-06-05, rankar han Malvirà Roero Arneis ”Renesio” som
sin favorit Roero Arneis; bjuder på honung och ananas, är av de mest komplexa i
sin typ av vin.
Vi är otroligt glada och stolta över att representera Malvirà på den svenska marknaden.
https://www.forbes.com/sites/tomhyland/2019/06/05/italys-50-best-white-wines/?fbclid=IwAR1HoMctb3mFb7w-w8fg3glkENIBH8mS5WfLXWiokIXamcMaCXrrOpPxDBI#e25e7b553eaf
2019-06-01 - SCWEDHELM
Nu lanserar vi SCWEDHELM från Pfalz, Tyskland. En familjegård på 17ha, som 2006 togs över av sönerna och sedan dess kvaliteten, statusen och berömmet öst över deras viner. Sedan 2013 är de medlemmar i VDP Pfalzs Spitzentalente programmet, 2014 blev de klara med certifieringen BIO.
2019-05-21 - Malvira´ Grappa
Äntligen finns nu Malvira´ grappa i Sverige och vi lanserar fyra varianter direkt;
Grappa di Arneis, Grappa di Nebbiolo del Roero, Grappa di Birbet ( Brachetto Lungo del Roero ),
Grappa di Barolo
Malvira´ har valt att samarbeta med Roberto Damonte´s gode vän som idag äger ikoniska grappa producenten: Marolo Grappe. Detta garanterar mycket hög kvalitet på alla Malvira´ grappor.
2019-05-14 - Canella & BELLINI
Lagom till sommaren lanserar vi prosecco från Canella, familjeföretaget sedan 1947, och det är inte vilken prosecco som helst vi lanserar. Det är deras årgångsbetecknad Prosecco Superiore Valdobbiadene Extra Dry D.O.C.G. Millesimato 2018.
Tillsammans med detta lanserar vi sommardrinkarna Nr 1, den klassiska Italienska cocktail från Venedigs mest berömda bar; BELLINI. Prosecco, färsk vit persika puré som toppas med lite hallon.
Samt ROSSINI. Prosecco och färskt pressade jordgubbar.
2019-04-26 - Birra Antoniano
Dags att lansera ännu en ny producent, IItalienska craft ölproducenten Birra Antoniano från Padova i Veneto regionen. Vi börjar med att lansera deras öl på flaska. Fyra olika öl blir startskottet och deras Marechiaro Bionda Premium är den officiella ölen till AVPN ( Associazione Verace Pizza Napoletana )
2019-04-10 - Melchiori Cider
Nu har den kallpressade Italienska cidern Melchiori kommit hem till vårt lager, två olika varianter kommer vi nu lansera och det är glasflaska 33cl - Alpino ( äpple ) samt 50cl U´Go BIO ( äpple & fläder ).
Melchiori är, kanske, den äldsta producenten av äpple produkter och oldar 13 olika äpplen på sina marker.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Wines & Spirits Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år